Аудио

Безжични слушалки QCY H3 с ANC 43dB и Bluetooth 5.4

Наскоро закупих за тест слушалки QCY H3 ANC след около месец четене на мнения в интернет. Първо, нека ви припомня, че QCY е една от многобройните фирми на YouPin – вселената на Xiaomi. Те са главната причина Xiaomi да започнат да продават слушалки, тъй като те разработват много от техните модели.

QCY H3 е за сега последния модел безжични слушалки, които са около ухото и Bluetooth 5.4 технологията подсказва, че това ще е технологично чудо. Предлагат до 43 децибела активно шумопотискане и батерия между 35 и 60 часа, в зависимост дали то е включено или не. Слушалките могат да се използват с мобилното приложение QCY, което определено прави звукът им много по-добър. По принцип препоръчвам за слушалки с шумопотискане винаги, ако има мобилно приложение да го използвате и да включвате функцията за ANC, за да се подобри звукът им.

Слушалките поддържат Hi-Res Audio и AAC кодек, което е гаранция за отлично качество на звука и имат 40 милиметрови мембрани. Зареждат се с USB Type-C за около два часа и разполагат с 3.5 милиметрова букса, за да може да слушате и чрез кабел (включен в комплекта). Меките падове на слушалките са дълбоки и изключително удобни, без да убива нещо на ушите. Могат да се сгъват, като по този начин стават много компактни.

Звукът, след като се заиграх с еквалайзера на приложението много ми хареса – може да има дълбоки баси и леко пространствен въздушен звук с голяма динамика и широк честотен обхват. Има и опцията „Transparency Mode“ с която се включват микрофоните на слушалката и чувате какво се случва около вас без да ги сваляте от ушите си. Бих казал, че за цена от около 75 лева предлагат качество като на слушалки от ценови клас от около 200 лева и нагоре. Не съм и изненадан, това все пак е подмарка на Xiaomi.

Определено препоръчвам тези слушалки, ето и линк към QCY H3 ANC ако сте решили да притежавате този модел.


QCY H3 ANC Wireless Headphones Full Specs

GENERAL

FEATURES

SOUND FEATURES

EXTRA

POWER FEATURES

WARRANTY