Благинки

Вземете 20 лева бонус от A1 Wallet

Не се изисква да сте клиент на А1. Всички нови потребители на безплатния дигитален портфейл А1 Wallet могат да получат 20 (двадесет) лева бонус, ако се регистрират до края на януари 2021 година от специалния линк. Какво е нужно да направите:

✅ Да свалите приложието от специалния линк 👉http://bit.ly/FreeA1Wallet👈
✅ Да се регистрирате
✅ Да верифицирате профила си с документ за самоличност.
✅ Да създадете виртуална карта и заредите виртуалния си портфейл с поне 100 лева с банкова карта. Сумата може да заредите на няколко части.
✅ Да направите поне едно плащане на POS терминал с телефон, с физическа карта или с виртуалната карта онлайн. Всички стъпки трябва да бъдат изпълнени в рамките на 30 дни от датата на регистрацията, за да получите бонус от 20 лева.💰💰💰

Плащаш безконтактно с телефона си

Достъпно за Android смартфони с налична NFC функционалност и iOS чрез 

Пазарувай само с телефона си, не ти е необходим портфейл с безброй карти.

С A1 Wallet можеш да правиш безконтактни плащания както с Android, така и с iOS. Необходимо е само да заредиш сметката си, чрез карта или банков превод, без значение коя банка използваш.

Получаваш и изпращаш пари

Изпращаш пари на приятел, като избереш номера му от листа с контакти или избереш QR код, и го споделиш като линк в SMS, имейл или социалните мрежи. Всички преводи между потребителите на A1 Wallet са безплатни.

Изпращай и получавай пари чрез своя индивидуален IBAN

Чрез твоя индивидуален IBAN в А1 Wallet имаш възможност да изпращаш и получаваш пари много по-евтино в лева и евро.

Свалите приложието от специалния линк 

http://bit.ly/FreeA1Wallet