БлагинкиРазни

Banggood.com – още един сайт с изгодни оферти

Banggood.com е сайт подобен на Aliexpress, където често се предлагат изгодни офери. Ако все още не знаете за този сайт, то е време да го разгледате.
Особено интересни са секциите за Preorder, където често има интересни продукти в предварителна продажбда и на много по-ниски цени от стандартните – плащате предварително и обикновенно до седмици или месец ви изпращат стоката. Друга интересна секция в сайта е разделът New, където може да се запознаете с най-новите джаджи излезли на пазара.

Banggood.com е особено удобен за поръчка на по-скъпи или обемни стоки, защото предлага една екстра – често много от продуктите се доставят и от европейски складове, а и чрез метода на доставка наречен EU Priority Line дори стоки от Китай пристигат при вас без митници и допълнителни митнически такси.

Друг акцент, на който искам да ви обърна внимание е марката, която Banggood.com продуцира – BlitzWolfТази марка предлага широк спектър от продукти и личното ми мнение е, че качеството е много добро, а цените са примамливи. Предлагат се продукти от аксесоари за мобилни устройства, смарт устройства и слушалки до led проектори, уреди за дома, за кухнята и почти всичко, за което се сетите.

И не на последно място – преглеждайте периодичните им промоции на страницата за Flash Dealsкъдето оферите винаги си заслужават.
Цените в сайта Banggood.com са с вече включено ДДС за България, което означава, че цената е крайна и не дължите митнически такси за продукти до 150 евро.

Посетете още сега Banggood.com и разлгедайте техните оферти.

Вижте и ревюта на няколко продукта на марката BlitzWolf