Разни

В София отвори първият официален магазин на Xiaomi

На 31 юли най-накрая и в България отвори първият официален магазин на Xiaomi. Магазинът се намира в столичния търговски мол Paradise Center (бул. „Черни връх“ 100). Магазинът отвори точно в 10:00 часа, а преди това пред него се извиваше огромна опашка от фенове. Защо ли? Защото освен страхотни намаления в първия ден от Xiaomi обещаха и подаръци за първите си 100 клиента. Ето и какви бяха те:

Освен това всеки, закупил продукт имаше възможността да участва в няколко специални томболи, където също се печелят награди. Подаръците в томболата са три – Redmi Note 10 5G, гривна Mi Band 6 и слушалки Mi TWE Basic.

Предлагат се и някои продукти на промоционални цени в определени срокове или до приключване на наличностите: Redmi Note 10 Pro, Redmi 9C NFC, Redmi 9AT и Mi 11 Lite 5G

И още – намаления на Mi Electric Scooter Essential, който струва с 50% по-малко или 289.99 лв., Mi Air Purifier 3C ще е с намаление 40% или 158.39 лв., а Mi Watch Lite ще е с 38% по-евтин или 59.51 лв.

В магазина може да разгледате детайлно много от продуктите на Xiaomi, а скоро ще има и онлайн сайт, от където ще може да се поръчва, за да стане възможно продуктите им да са достъпни до цялата страна. До 8-ми август има и специални намаления при закупуването на един или няколко продукта.

Вижте и текущите промоции в Aliexpress