Благинки

Още един кешбек от Aliexpress

От 1.01.2022 година тази система за кешбек вече не работи 🙁

От скоро време сайтът на Алиекспрес предлага своя собствена система за кешбек. Случайно го открих, защото е доста скрито и засега се активира чрез разширение за Chrome базирани браузъри.
За да имате достъп до кешбек системата трябва да инсталирате това разширение (AliExpress Assistant) за Chrome или Edge. Добавката за браузъра ви дава възможност да активирате кешбека за всеки един продукт докато го разглеждате или когато вече е добавен в количката. Кешбека варира, като не на всички продукти присъства, но най-често е между 2 и 5 процента.
Принципът е следния – след покупката ви дава определен брой точки, който зависи от процента на кешбека и от цената на продукта разбира се, които после може да обмените за купони, като 100 точки се равняват на един долар. Т.е. кешбека може да използва единствено за покупки от Aliexpress.

кешбек


Лично аз в последно време използвам предимно тази система за кешбек, защото е изгодно при кешбек 5 процента и знам, че после пак ще купя нещо от сайта, така че си спестявам прехвърляне (а и загуба при конвертирането на валутите) на средства от другите кешбек сайтове, а и винаги е хубаво да видиш по някое време, че някакви долари те чакат в акаунта на Алито 🙂