Референтни линкове с бонуси

Тук ще намерите референтни линкове и кодове към услуги и ще получите безплатно пари или друг бонус при регистрация чрез тях

🎁 Подарете си €75 + още €50 допълнително само с регистрация в Splintinvest

Просто се регистрирайте в Splint Invest от линка долу и ще получите безплатно 75 евро, които веднага ще може да инвестирате в луксозни стоки – часовници, вино, уиски, класически или ексклузивни коли и изкуство. Допълнително ако въведете в приложението код 2324 за да получите 60 евро, а след това код new50 ще получите още 50 евро за инвестиции. Така общо ще получите 185 евро за инвестиции.

1. Отворете линка и въведете имейл адрес

https://splintinvest.com/en/referral/?code=26825373

2. Свалете приложението

3. Регистрирайте се и ще получите 75 евро, готови за инвестиране.

4. Допълнително, ако въведете в приложението код new50 ще получите още 50 евро допълнителен бонус.

❗️ Възможност за пасивен доход само чрез плъгин за Chrome, с който да споделяте вашия неизползван интернет трафик чрез Get Grass 🤟

Просто използвахте този линк за регистрация: https://bit.ly/3GY4VfI

Безплатна акция до 100 евро от Trading121

🔥 Вземете безплатна акция до 100 евро от Trading212 като се регистрирате и заредите с пари акаунта си до 24 януари 2024 година.

Регистрирате се, верифицирате акаунта си, заредете безплатно сметката си с поне 20 лева и ще получите безплатна акция на стойност до 100 евро.

https://www.trading212.com/invite/12ih4zVJS6

Безплатни първоначални 100 евро за инвестиция в имоти чрез RENDITY

RENDITY – лесна инвестиция в имоти в Австрия и Германия със средна доходност от около 6.5% и минимална инвестиция от 100 евро

Това е австрийската платформа за инвестиции в недвижими имоти. Rendity празнува €100 милиона евро инвестиции със €100 бонус за новите инвеститори, които се регистрират с промо код YdI3 или от този линк – https://bit.ly/rendityinvest
Това е едно наистина добро предложение от Rendity с €100 бонус за нови инвеститори. За да получиш бонус регистрацията трябва да стане до 04.04.2022 23:59 CET, после отново има бонуси, но вероятно ще са по-малки. Инвестирането може да стане и по-късно, като бонусът се получава до 14 дни след финансирането на проекта, в който си инвестирал. Инвестицията в един проект вече е само €100. Така със €100 бонус ще получиш над 100% възвращаемост на първата инвестиция.

Кешбек от Aliexpress и още много други

Аз получавам награди с tiplibg – опитайте и Вие! Връщане на пари, намаления и ваучери… https://www.tipli.bg/p/4502594


Taxi Stars – поръчка на такси през приложение за смартфон

При регистрация от този линк получавате бонус 5 лева, които може да използвате в приложението на Taxi Stars


Revolut – Революционната алтернатива на традиционното банкиране

При регистрация от този линк получавате бонус – 5, 10, 20 или 60 лева в зависимост от промоцията



Curve – Всички карти на едно място и кешбек

Услугата Curve представлява MasterCard карта с приложение за телефон, в което добавяте всички свои банкови карти, а след това ги използвате посредством Curve пластиката. От приложението всеки един момент може да избирате коя да е активната карта.

Линк за регистрация с бонус от 5 паунда или при регистрацията въведете този промокод:
NQ6Q69ZN

Curve е безплатен (основният план и карта) и не се заплаща за доставка на картата. Ето и от какви благинки може да се възползвате:

  • Изгодни междубанкови курсове на валутите, което е полезно ако пазарувате онлайн от чужди сайтове.
  • Безплатно теглене от почти всички банкомати на суми от около 200 паунда месечно, ако теглите в различна от картата ви валута и 200 паунда дневно, ако валутата, която теглите и тази на картата са еднакви. Това може да правите безплатно до 10 пъти месечно. Предполагам, че Curve отчита тегленето от банкомат като плащане на POS терминал. Избягвайте АТМ на Raifaizen, тъй като за момента слагат такса от около 6 лева при теглене, защото картата не е българска.
  • Ако сте объркали картата, от която вече сте платили, то може да поправите това в рамките на 14 дена. Curve ще възстановят сумата в картата и ще я издърпат от новата посочена. Това е готина функция, която може да използвате заедно с Vivid Money картата и да получите кешбек за покупки, закупени до 3 месеца преди да станете притежател на Vivid.
  • Може да вкарате Revolut карта в Curve и да я ползвате без да си поръчвате пластика на Revolut. Аз лично съм вкарал в приложението всички възможни карти – включително тази на A1 (не съм поръчвал пластика) и по този начин с една карта разполагам с всички свои карти.
  • Curve може да се регистрира в GPay и по този начин да плащате с телефона си с всички налични карти в Curve.
  • В началото може да изберете 3 търговски обекта, в които временно да имате кешбек от 1%. В платените планове тази опция е налична постоянно.

Кешбек в много магазини от Letyshops

Кешбек от TopCashBack.com

Този сайт в повечето случаи предлага добър процент кешбек и бързо може да натрупате пари в акаунта си. Кешбека се трупа в долари, които после може да прехвърлите в PayPal акаунта си. Не забравяйте, че кешбека се появява до няколко дена след покупката, а може да го изтеглите обикновено след 30-40 дена. Ако се регистрирате от този референтен линк ще получите бонус между 10 и 20 долара, в зависимост от текущите промоции.

Binance

Binance е крипто борса. Влезте в света на криптото като получите и бонус от този линк.

Crypto.Com

Още една крипто борса с много възможности и бонус при регистрация от този линк. Ако ви поиска референтен код – въведете 86urdkuu4f

Бонус от Glovo

Една от най-известните платформи за доставка за храна – за бонуси се регистрирайте от тук