БлагинкиКешбек

Curve – Всички карти на едно място и кешбек

Услугата Curve представлява MasterCard карта с приложение за телефон, в което добавяте всички свои банкови карти, а след това ги използвате посредством Curve пластиката. От приложението всеки един момент може да избирате коя да е активната карта. Curve не е предплатена карта като Revolut, А1 Wallet и други подобни. Нейната идея не е да зареждате пари в нея, въпреки че ако използвате този линк ще получите като бонус 5 паунда във вътрешната карта на приложението Curve Cash.

Curve е безплатен (основният план и карта) и не се заплаща за доставка на картата. Ето и от какви благинки може да се възползвате:

  • Изгодни междубанкови курсове на валутите, което е полезно ако пазарувате онлайн от чужди сайтове.
  • Безплатно теглене от почти всички банкомати на суми от около 200 паунда месечно, ако теглите в различна от картата ви валута и 200 паунда дневно, ако валутата, която теглите и тази на картата са еднакви. Това може да правите безплатно до 10 пъти месечно. Предполагам, че Curve отчита тегленето от банкомат като плащане на POS терминал. Избягвайте АТМ на Raifaizen, тъй като за момента слагат такса от около 6 лева при теглене, защото картата не е българска.
  • Ако сте объркали картата, от която вече сте платили, то може да поправите това в рамките на 14 дена. Curve ще възстановят сумата в картата и ще я издърпат от новата посочена. Това е готина функция, която може да използвате заедно с Vivid Money картата и да получите кешбек за покупки, закупени до 3 месеца преди да станете притежател на Vivid.
  • Може да вкарате Revolut карта в Curve и да я ползвате без да си поръчвате пластика на Revolut. Аз лично съм вкарал в приложението всички възможни карти – включително тази на A1 (не съм поръчвал пластика) и по този начин с една карта разполагам с всички свои карти.
  • Curve може да се регистрира в GPay и по този начин да плащате с телефона си с всички налични карти в Curve.
  • В началото може да изберете 3 търговски обекта, в които временно да имате кешбек от 1%. В платените планове тази опция е налична постоянно.

Линк за регистрация с бонус от 5 паунда или при регистрацията въведете този промокод:
NQ6Q69ZN

И още нещо полезно – ако пазарувате с Curve картата в чужди сайтове като Алиекспрес да речем, стоките ще ви излизат по-евтино, заради по-изгодните междубанкови валутни курсове, които се предлагат от Curve.