БлагинкиКешбек

Кешбек – или как да пазаруваме и да ни връщат пари

Кешбекът представлява по-изгодно пазаруване, при което след определен период време вие получавате обратно част от сумата, която сте заплатили за продукта. Процентът, който ви връщат варира, като може да е от около 1%, а понякога стига и до 20-30%. Опитът показва, че средния кешбек в повечето случаи е около 5-6%.

Как работи – идеята е преди да купите нещо да посетите съответния кешбек сайт и през него после да посетите търговския сайт, от който ще пазарувате (примерно Алиекспрес)

Още един начин за кешбек от Aliexpress
https://gftm.io/Fb88f

Ето и двата сайта, които използвам за кешбек.

Кешбек от TopCashBack.com

Този сайт в повечето случаи предлага добър процент кешбек и бързо може да натрупате пари в акаунта си. Кешбека се трупа в долари, които после може да прехвърлите в PayPal акаунта си. Не забравяйте, че кешбека се появява до няколко дена след покупката, а може да го изтеглите обикновено след 30-40 дена. Ако се регистрирате от този референтен линк ще получите бонус между 10 и 20 долара, в зависимост от текущите промоции.

Кешбек от Letyshops.ru

Друг подобен сайт за кешбек, където понякога кешбека за някои сайтове е по-голям. Изплащат кешбека в рубли, които аз лично после ги прехвърлям в PayPal акаунта си и там си ги харча или обръщам в долари или евро. Отново принципът е същия – регистрирате се и след това търсите съответния сайт, от който ще пазарувате и го посещавате. И отново, ако се регистрирате от този референтен линк ще получите някои благинки.

Аз лично използвам само тези два сайта, но има още много сайтове за кешбек, затова напишете в коментарите ползвате ли кешбек и кои сайтове ползвате за това.

Кешбек