Джаджи

Смарт часовник Haylou LS02 (Xiaomi)

Haylou е компанията, която прави повечето фитнес гривни и смарт часовници за Xiaomi, а моделът LS02 е бюджетен часовник с чудесен дисплей. Той е много сходен като функции с модела Amazfit Bip, но с основните разлики, че дисплеят е много по-добър, няма GPS (основната причина да е и по-евтин) и батерията издържа малко по-малко – около две седмици (за сравнение Amazfit Bip издържа около 40 дена).

Като цяло предлага стандартните функции – крачкомер, следене на съня, получаване на съобщения от различни приложения, 12 различни спортни режими за тренировка, показва кой ви звъни (не, не може да говорите през часовника), прогноза за времето, аларма и други дреболийки. Цената е средно около 40 лева.

Часовника разполага с 1.4 инчов 2.5D извит тъч дисплей със защита от надраскване и 320 ppi, bluetooth 5.0, магнитна зареждачка, IP68 водоустойчивост за ежедневни дейности като да се къпете с него или да плувате в басейн, 20-милимиетрова каишка, която лесно може да сменяте, тялото на часовника тежи 38 грама

Общите ми впечатления след няколко дена тестване са добри като особено ми хареса качеството на дисплея. Животът на батерията също е добър – около 14 дена при постоянно получаване на съобщения от телефона.

Като минус ще посоча приложението, към което те карат да свържиш часовника – Haylou – има QR код в кутийката, което не препоръчвам. Може би когато съм тествал е било още недоразвито, не знам. По-добро приложение е едно друго на същата фирма Haylou Fit. Още по-добро е разработеното от фенове приложение Hello Haylou, което разширява възможностите за настройка на часовника.

Спецификации

Name of ProductHaylou Smart Watch
Model of ProductHaylou-LS02
Body size48mm*36mm*11.5mm(L*W*H)
Body weight38g
Display1.4 inch TFT Screen
Resolution320*320
Bluetooth versionBluetooth 5.0
SensorUltra-low dynamic optical heart rate sensor/Accelerometer
Battery capacity260mAh
Compatible systemFor Android 4.4 or lOS8.0 and above(Supported features may vary by watch,phone and country)
Battery life20 days
Dustproof and waterproof ratelP68
Working temperature-20℃~45℃
App nameHAYLOU
Sport modesJogging/Fast walking/Biking/Climbing/Spinning/Yoga/Indoor running/Integrated training/Gymnastics/Basketball/Football/Rowing

Галерия

Линк към продукта