Пречиствател на въздух Xiaomi Mi Air Purifier 3C

Estimated read time 1 min read

Наскоро се появиха много изгодни оферти за пречистватели на въздух Xiaomi Mi Air Purifier 3C в AliExpress с безплатна доставка от европейски складове и тези уреди вече излизат около 200 лева, дори и по-малко. Ето основна информация и акценти за пречиствателя.

Описание и спецификации

Xiaomi Mi Air Purifier 3C е пречиствател на въздух европейска/глобална версия (в приложението може да се зададе като държава България) подходящ за помещения с размери 40-60 квадратни метра и с CADR 320 кубични метра в час. Има OLED дисплей, който показва моментната стойност на 2.5 ppm частиците и може да се управлява и през приложението Mi Home посредством WiFi свързаност към рутера ви. Има сравнително компактни размери и осигурява мощен поток от въздух. Филтрите в зависимост от ползването и замърсеността на въздуха имат живот между 3 и 12 месеца.

Характеристики на филтъра, с който пристига:

Xiaomi Mi Air Purifier HEPA 13 филтър
• Оригинален филтър за пречистване на въздуха, специално разработен за премахване на формалдехид, PM2.5, странна миризма и др.
• Високоефективен 3-слоен филтър: Първична филтърна мрежа, високоефективна филтърна мрежа H13, филтър с активен въглен

Първият външен слой от PET влакна е по-силен от всички други филтърни материали в 3-5 пъти. Той е устойчив на масла, греси, киселини, разредени алкали, повечето разтворители и други вещества. Висококачествената филтрираща решетка за прах, вълна и други материали.

Вторият слой от филтъра е способен да филтрира малък материал с размери 0.1 микрона. Материалът, от който се прави филтър, се използва широко в болниците и лабораториите. Mi Air Purifier 3 използва HEPA филтър от клас H13 от японската компания Torey. Той е изработен от висококачествен материал и мрежест филтър с висока плътност, който абсорбира всички вредни частици PM2.5, PM0.3, както и прах и други микрочастици.

Третия слой е висококачествен филтър с активен въглен – Абсорбира миризми и формалдехид.
Използвайки висококачествен цилиндричен въглерод, който има голяма специфична повърхност, структура на порите, силна абсорбираща способност и други предимства, които го отличават от конвенционалния активен въглен. Специфичната повърхност е с размер на пълни 29.4 футболни полета.

Филтърът може да отстрани 99.99% частици от PM2.5, бактерии, тежки метали, органични вещества и др.
• Препоръчва се подмяна на времеви цикъла от 3 до 6 месеца
• Лесно и бързо инсталиране
• Осигурява удобна и чиста среда за живеене , обучение или офис за вас и вашето семейство

Линкове към периодичните промоции:

https://s.click.aliexpress.com/e/_AFGmHR

https://s.click.aliexpress.com/e/_AB7gfT

https://s.click.aliexpress.com/e/_9jujtj + код за допълнителна отстъпка – HGFAE697

Вижте и един друг Пречиствател на въздух BlitzWolf BW-AP1

You May Also Like

More From Author